Eden Hazard’s kansen op een sprookjesachtige terugkeer naar Stamford Bridge lijken steeds onwaarschijnlijker nadat de Belg zaterdag 32 jaar werd. Hij heeft dit seizoen slechts 98 minuten competitie gespeeld voor Real Madrid en is op zoek naar een uitweg na een rampzalige overstap naar Real Madrid in 2019.
Chelsea’s Premier League rivalen, Arsenal zijn naar verluidt enthousiast om Hazard, die momenteel voor Real Madrid speelt, te tekenen tijdens het lopende januari transfer venster. Volgens Todofichajes zou Real Madrid in onderhandeling zijn met Arsenal over de mogelijkheid om Hazard uit te lenen.
Hazard was zeven jaar actief op Stamford Bridge en maakte tussen 2012 en 2019 110 goals en 92 assists in 352 wedstrijden voor de Blues. Uiteindelijk verliet hij West-Londen nadat Real ermee instemde om hem te tekenen in een deal ter waarde van 150 miljoen pond.
Berichten over een mogelijke uitleenoperatie om de last te verlichten of over een voordelige deal voor een ouder wordende speler deden voortdurend de ronde, maar tot nu toe heeft geen enkele club toegehapt. Hoewel Madrid bereid is om hem vanaf 2021 te laten gaan, lijkt dat nu een utopie en zullen de Chelsea fans hun vorige held waarschijnlijk niet meer in het blauw zien.
Het rapport voegt eraan toe dat Arsenal Hazard naar verluidt graag een kans op verlossing wil bieden in de Premier League. Arsenal heeft een uitstekende start van het seizoen gekend en staat momenteel aan de top van de Premier League na 14 van hun 17 wedstrijden te hebben gewonnen.