Eden Hazard heeft naar verluidt ‘gesprekken gevoerd met Al-Nassr baas Rudi Garcia’ over een mogelijke transfer naar de club. De 32-jarige heeft na zijn overstap van Chelsea in 2019 een onsuccesvolle periode achter de rug bij Real Madrid.
Voormalig Los Blancos-ster Cristiano Ronaldo heeft in Riyad al een verhuizing naar de club afgerond als onderdeel van een wereldrecordcontract tot 2025. De verhuizing van Ronaldo zou het begin zijn van het ambitieuze project van Al Nassr om in 2023 meer grote namen naar Saoedi-Arabië te halen.
Hazard gaat deze zomer het laatste jaar van zijn contract in. En de Spaanse kampioenen willen graag wat van de 130 miljoen pond die ze voor hem betaalden terugwinnen voordat zijn contract afloopt.
MLS-ploeg Inter Miami heeft naar verluidt de afgelopen maanden gesprekken gevoerd met Busquets, maar er is nog geen akkoord, hoewel de 34-jarige heeft toegegeven dat hij graag in de Verenigde Staten wil spelen. Al-Nassr staat klaar om in te grijpen en wil Busquets een pakket van 13 miljoen euro per jaar aanbieden om hem deze zomer als vrije speler te contracteren.
Al-Nassr hoofdtrainer Garcia heeft naar verluidt gesprekken gevoerd met Eden Hazard, in een poging om de flop van Real Madrid samen met Ronaldo de meest opwindende aanval in de geschiedenis van de competitie te laten vormen. Dit zou gezien worden als een grote stap voor het Saoedi-Arabische voetbal – het aantrekken van nog een wereldster om naast Cristiano Ronaldo te spelen.
Real Madrid traint momenteel op het complex van Al Nassr, in aanloop naar de finale van de Spaanse Supercopa tegen Barcelona, en volgens berichten van El Chiringuito heeft Hazard een ontmoeting gehad met Rudi Garcia – zijn voormalige coach bij Lille.